Välkomna till det första numret av Tem G News jubileumsåret 2011, ett år som blir späckat med händelser som alla på något sätt ytterligare ska förstärka Göthes och samarbetet med våra affärspartners.


Göthes 150 årGöthes fyller ju som bekant 150 år i år. Jo, det är sant, för er som inte visste det; redan 1861 startade Jean Abraham Göthe sin framgångsrika järnhandel i Falun (se förra numret av TGN).

Jean Abraham var en principfast man som hade ett antal bra deviser på lager. Bästa möjliga kundbetjäning med förstklassiga produkter, för att tillgodose våra köpares förväntningar, är en av våra -favoriter och beskriver väl vårt arbetssätt och våra mål än idag.
Ett sätt att uppnå de målen, och en av de större nyheterna för året, är vår utökade satsning på Kungsbackafilialen. Första maj flyttar vi in i nya lokaler på 130 kvadratmeter, med fyra kontorsrum, generösa visningsytor och konferenslokal. I all press och media värd namnet i göteborgstrakten har vi dessutom slagit upp stora annonser som visar vårt omedelbara behov av två vakna och framåt säljare (se ovan).

Det här är alltså ännu ett viktigt steg mot den etablering i södra Sverige, som vi tror har potential att så småningom nå samma fina storlek och omsättning som vi arbetat upp i Falun. Ett steg alltså i bygget av ett Göthes rustat för framtiden – som en ännu säkrare -partner till er.

Välkomna att följa oss under detta händelserika år 2011!

Göthes AB
Roxnäsvägen 14
Box 1928
791 19 Falun

Falun 010-48 34 000

Falun 010-48 34 020