Larm/säkerhetstekniker
Vi söker dig som har gedigen branscherfarenhet inom inbrottslarm, passersystem, TV-övervakning och brandlarm. Du ska klara av att arbeta i team och självständigt utföra arbeten hos våra kunder. Arbetsuppgifterna består av installation, programmering och servicearbeten samt dokumentation. Du har god social kompetens och en välutvecklad servicekänsla. Vi vill att din bakgrund innehåller minst 3 års dokumenterad erfarenhet av installation/service inom säkerhetsbranschen.

Låstekniker
Vi söker dig med några års branscherfarenhet inom låssmedsyrket. Vi ser att du har goda kunskaper av lås, nödutrymning, dörrautomatik och svagström. Du ska klara av att arbeta i team och självständigt utföra arbeten hos våra kunder. Du har god social kompetens och en välutvecklad servicekänsla.                                         

För tjänsterna gäller goda datakunskaper och B-körkort. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift. En förutsättning är att du inte förekommer i belastningsregistret.

Vill du arbeta i ett företag med stora utvecklingsmöjligheter och omväxlande arbetsuppgifter. Frågor om tjänsterna besvaras av Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Ansökan skickar du till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Om Götheskoncernen
Göthes Koncernen grundades 1861, vilket gör företagskoncernen till ett av Sveriges äldsta och mest respekterade inom Säkerhetsbranschen. Vi är idag en av de största Lås - & Beslagsgrossistföretagen i Skandinavien mot Dörr - & Fönsterindustrin.

Vidare är vi Dalarnas äldsta Låssmeds företag, som vi under senare år utvecklat med en av marknadens mest kompletta säkerhetskoncept.

Vi erbjuder våra kunder allt inom: Låssystem, Larmsystem, Passersystem, Kameraövervakning, Smart DNA samt Lås, Beslag och Säkerhetsprodukter.

Göthes Koncernen är idag en modern, kompetent och välkonsoliderad koncern.

Vår gedigna branscherfarenhet kombinerat med ett intelligent affärssystem, effektiv logistik, hög produktkunskap samt ett stort affärsmanskap har gjort att vi vunnit professionella kunders förtroende och vi är nu i ett starkt expansivt skede.

Göthes Koncernen omsatte 2015, 227 Mkr, presterat av 50 duktiga och ambitiösa medarbetare.

Göthes AB
Roxnäsvägen 14
Box 1928
791 19 Falun

Falun 010-48 34 000

Falun 010-48 34 020